+47 99 46 99 57 mail@wannado.no

Hvem er vi?

_53g5002

Tone Pernille Sivertsen har jobbet profesjonelt med energi, teambuilding og lek i Wannado siden 2006, og har i løpet av denne perioden markert seg som en positiv og fengslende leder av aktiviteter på mange plan. Med sin energiske og motiverende personlighet og sitt smittende humør får hun deltakerne med på de mest utenkelige utfordringer.

Tone Pernille har i de senere år satset på å øke hesteflokken sin, for å ha muligheten til å formidle den enorme gleden det er å oppleve natur fra ryggen av trygge, gode islandshester. Tilbudet er for alle – fra helt vanlige voksne som bare har lyst til å ri, til ungdom med konsentrasjons- og tilknytningproblemer.

2013-01-04-18-51-01-3

Roar Laugerud er en sann padle- og ekspedisjonsmann, som rolig og sindig gir den tryggheten og forståelsen som skal til for å kaste seg ut i alle slags sprelske påfunn. Brenner for å formidle friluftsliv og natur gjennom opplevelser, og å ved hjelp av kajakkursene sette folk i stand til å være på rett sted til rett tid. Han er veileder hav som er høyeste nivå på Padleforbundet sin utdanningsstige og nest høyeste nivå på BCU (British Canoe Union) sin stige som regnes som den beste i verden.

Roar har fritidsskippersertifikat, og er via tilleggskurs, godkjent for å kunne føre våre to båter med inntil 12 passasjerer.

 

Hva tenker vi?

Lek er helsebringende, utviklende og mestringsgivende – spørsmålet er bare;
Hva er DIN lek?

Kanskje vi kan finne det ut sammen?

×

Skal vi ringe deg tilbake?

Skriv inn ditt nummer så ringer vi deg straks vi er ledige.

Share This