+47 99 46 99 57 mail@wannado.no

Kajakk

På Sørlandet har vi landets varmeste klima og de aller beste forhold for både kajakk og kano. Wannado/Roar Laugerud arrangerer padleturer og kurs på hele Sørlandet, med varighet fra noen timer til mange dager. Her finner du den høyeste kompetansen på avansert havpadling med kurs, workshops, turer og ekspedisjoner”.

Har du en egen ide´om tur, kan du leie kajakk, eller vi kan sette sammen turen for deg.   Hva med et større prosjekt for vennegjengen eller bedriften? Ved å trene sammen om et felles mål, sveiser vi gruppen sammen. Målet kan være å gjennomføre en lengre strekning fra fyr til fyr på Sørlandet, reise til Grønland og padle blant isfjell, til Thailand mens snøen ligger dyp hjemme, eller å krysse Skagerak sammen.

Turen får en ekstra dimensjon om vi innkluderer vår 48 fot ekspedisjonsbåt Delfin Senior. Vi kan da spise måltider ombord, overnatte ombord, eller i en eksklusiv camp på land.

Turene på Norges kyst blir ekstra opplevelsesrike når de kombineres med måltider og kanskje overnatting ombord i vår 48 fot aktivitetsbåt Delfin Senior.

Roar er vegleder hav, som er høyeste nivå på våttkortstigen til Norges Padleforbund, men stopper ikke med det. Han tar til seg lærdom der den er å finne. For tiden i BCU-systemet. Han er nå 4*guide og klarert for 5* “eksamen” som er høyeste nivå i verdens beste kajakkutdanning. Roar kan være en “flisespikker” i teknikksammenheng, men etter mange år som slalompadler vet han hvilke små detaljer som gjør de store forskjellene.

Interessert?

Ta kontakt via vårt bookingskjema eller ring Roar på telefon 94 82 67 10.

×

Skal vi ringe deg tilbake?

Skriv inn ditt nummer så ringer vi deg straks vi er ledige.

Share This