+47 99 46 99 57 mail@wannado.no

Teambuilding – fag og fornøyelse

Gruppearrangementer og teambuilding

Teambuilding er et litt «oppbrukt» ord, men det forklarer mye. Å gjøre noe spennende sammen med kollegaer eller venner, gjør noe med holdningen til hverandre.

Vi brenner for å leke med voksne. Gjennom ti år med gruppeaktiviteter har vi sett hvilken virkning lek og adrenalin har. 

Vi kan også gjøre mer ut av det og gi dere en fagdag knyttet til aktivitetene. Uansett hva dere velger, vil det sette bedriften eller vennegjengen i et nytt lys

Små endringer satt i system gjør underverker

Vi starter i klasserom med foredrag eller kurs. På lange streker kartlegger vi energi, forskjellighet og team integritet. Vi styrker samspillet og felles forståelse gjennom utendørs team-aktiviteter, og byr på en dag med fag og fornøyelse som henger sammen. Velg mellom foredrag, workshop med teamanalyser, eller samlinger som kombinerer fag og fornøyelse. Uansett omfang leverer vi med enkle virkemidler, god energi og jordnær regi.

For grupper

For bedrifter

For familier

Helårsaktivitet

360° Wannado

Alle har vi vel et forhold til 71° nord. Har du kanskje lurt på om dette er noe du kunne ha deltatt på? Vi i Wannado har fjernet intrigene, utstemmingen, slitet, blodsmaken og milene – igjen står utfordrende aktiviteter for lag som ønsker å komme nærmere hverandre. Vi byr på tankenøtter og utfordringer som laget må løse sammen. Ekstremgraden kan legges høyt for grupper som ønsker å være ute og kjenne vær og natur på kroppen, eller nedjusteres for de som bare ønsker å gjøre noe gøy før middag eller et festlig lag.

Latteryoga, mordgåter, m.m.

En god latter forlenger livet – en klisjé? Tvert i mot: all forskning viser at det har direkte innvirkning på helsen når man ler! Gjennom mange års virke som latteryoga-instruktør frydes Tone Pernille stadig over deltakernes henrykkelse og iver. I mordgåtene leder vi deltakerne gjennom en spennende historie, der alle tildeles roller og oppgaver, og gruppen selv må løse gåten.

Farmen, Mesternes Mester og 71´Nord på Bjellandstrand

Aktiviteter inspirert av disse tv-seriene blir nå arrangert på Bjellandstrand på Tromøy. Ta kontakt så tilpasser vi aktiviteten til deres gruppe. Inkludert er mat, fag, fysiske utfordringer, hodebry og masse humor.

Share This