+47 99 46 99 57 mail@wannado.no

Hove klatrepark

I Arendals flotteste friområde ligger Hove Klatrepark, med hav,  furuskog og rullestein-strender tett på, og med Skagerak et steinkast unna.

La adrenalinet bruse mens du tar deg frem på taubroer og balanse-stokker 9 meter over skogbunnen. 50 elementer inkl. Zip-lines på inntil 100 meter, taubroer, balansestokker, klatrenett, Jacobsstiger, balansetau med mer. Her tar vi deg høyt opp, fort nedover og dypt inn i deg selv! Barn eller voksen – alle har det gøy i klatreparken!

Vi har åpent for «drop in» på søndager fra påske til høstferien, i juli har vi også åpent onsdager. Åpningstid for «drop in er 12.00 til 15.00.

Barnebursdager teambuilding, julebord mm. kan bestilles hele året.
Vi anbefaler aktivitet kombinert med selskap. Vi kan dekke til 40 pers. i hytta vår.

 • Over 50 elementer inkl Zip-lines opptil 100 meters lengde
 • Taubroer
 • Balansestokker
 • 3 klatrenett, opptil 30 meters lengde
 • Jacobsstiger
 • Balansetau
 • stor kapasitet
 • Helårsåpent på bestilling
 • Tømmerstue med plass til 40 pers ved bord
 • Tømmerstua leies ut separat
 • Totalpakker med mat og overnatting.
 • Teambuilding med oppgaver i og rundt klatreparken

Passer for vennegjenger, utdrikkingslag, fødselsdager, bedriftsarrangementer, skoleklasser og alle andre som vil ha det gøy i noen timer. I forbindelse med alle arrangementer kan vi tilby fortsettelse innendørs i vår koselige tømmerstue med peis og sitteplass for 40 personer. Vi har eksterne leverandører av mat, eller dere kan grille selv. Passer for grupper på 10-150 pers, i alderen 6-70 år, hele året (JA – når det er kaldt også!).

HOVE KLATREPARK TEAMBUILDING FOR BEDRIFTER OG GRUPPER
Vi deler inn i passe store lag, og alle på laget får en rolle/oppgave på laget. Oppdraget heter «Oppdrag IKEA Stigekrakk» og består i å samle sammen delene til stigekrakken, bygge den, bruke den til å hente premien som åpnes ved å svare riktig på en QUIZ etter å ha memorert faktainformasjon som også er å finne oppe i trærne.

Alle på laget er nødvendig for å få gjennomført oppdraget – de som ikke ønsker å klatre har viktige oppgaver med å koordinere laget. Stigekrakken kan laget ta med seg hjem etter endt oppdrag om de ønsker det.

Pris for grupper på 15-30 pers (tar ca 2 timer) kr 10.000,-

EVENTUELT går det an å «bare» klatre i trærne – etter en nøye sikkerhetsgjennomgang med Wannado selvsagt, og med alt nødvendig utstyr, og aktivitetsledere tilstede hele tiden.

Pris pr time (anbefaler minst 1,5 men 2 er fint) kr 3.000,-

Klatreparken ligger på Hove Leirsenter: www.hoveleirsenter.no

Klatreparken er åpen hver søndag fra 12.00 – 15.00 fra påske og ut september.

Pris kr 150,- for barneløypa (6-12 år) Zipline/høydebane, 300,- pr pers. For alle over 140 cm. Smågrupper (inkl familie) be om rabatt.
Åpent for grupper alle dager hele året etter avtale. Gruppepris: kr. 3000,- pr time.

Barnebursdag: (Den aller kuleste barnebursdagen). kr 2700,- en time i barneløypa + en time selskap i tømmerhuset.

Bursdag i zipline/høydebane, (for barn på 11 år og oppover) kr 3000,- en time i klatreparken + en time selskap i tømmerhuset.
Vi holder alt nødvendig utstyr, bål, grill og kos i huset – dere tar selv med det dere ønsker å grille/spise 

For enkeltpersoner

For grupper

For bedrifter

For familier

Sesongaktivitet

Share This